Gömställe & en fluga på väggen

Godmorgon,Jag har en tendens att samla på min en massa småpyttlar som sedan ligger och dräller lite här och där här hemma. Första gången jag såg Klongs gömma tänkte jag att en sån måste jag bara införskaffa mig, genialisk att få undan småplocket på ett snygg sätt. Och nu fyller jag snart (på självaste påskafton i år) så en present till mig själv i förskott fick det bli häromsistens. Just because i´m worth it!

Gömman” jag har är mellanvarianten, men finns alltså även en mindre vit, och en större grön. Snygga alla tre.

Från butiken

200 m2.

Veckan tickar på! Onsdag idag och jag ska bland annat på ett utvecklingssamtal på förskolan för Celines räkning. Får vi se hur den lilla loppan fungerar i grupp och hur hon utvecklas och är när hon är där. Många gånger jag önskar jag kunde vara en fluga på väggen när barnen är på t.ex förskolan för att se hur dom är med/mot andra, både barn och vuxna när jag inte är närvarande. Hoppas framför allt att barnen är snälla mot andra. En mardröm vore ju om man fick reda på att man har ett barn som mobbar andra… Vad gör man då egentligen?

Nåja, förövrigt finns det även andra tillfällen jag skulle vilja vara en fluga på väggen hemma hos andra människor. Men det passar sig inte att skriva ut exakt vilka personer jag skulle vilja hänga hemma hos på väggen och tjuvlyssna på 😉

Ha en riktigt bra onsdag, på återseende!

Kramar Anna

.

.