Shape-up

 Magic Boost, från Triumph finns i tre olika modeller som jag nämnde redan förra veckan. Shape-up, Lift-up och Push-up, och efter att själv ha provat alla tre modellerna, tycker jag namnen stämmer ganska väl överens med bh:arnas funktion. Shape-Up-varianten visade sig passa mina behov allra bäst, så ett vackert champagnefärgat litet hantverk i viskos fick hänga med hem.

Nu någon månad senare har jag använt bh;n flera gånger i veckan och jag kan meddela att den skaver inte det minsta, utan är följsam efter kroppens rörelser, den sitter där den ska både fram och bak och håller bysten snyggt på plats. Jag är riktigt nöjd, dessutom är färgen perfekt under vitt som är en färg jag ofta använder på blusar och skjortor. Vita bh:ar under vita plagg lyser lätt igenom, vilket det inte gör med en champagnefärgad variant som denna.

Är ni osäkra på vilken bh som passar just er. Gå till en butik och be om hjälp med både storlek, och bh-modell. Vikten av att välja rätt bh, det kan verkligen göra skillnad!

/Anna