En minnesvärd resa

Jag och en liten Maximilian utefter Champs-Élysées 2011

Promenad upp mot Montmartre

Det är något visst med att möta våren i Paris ♥

.

Godmorgon,Vissa resor etsar sig fast mer än andra, och en av dom är en resa jag gjorde för snart exakt 5 år sedan tillsammans med min mamma och en liten Maximilian som då bara var ynka fyra månader gammal.

Det var en såååå himla mysig resa, tänker ofta på dom dagarna än idag. Jag som då var en ganska nybliven mamma, som var så nervös inför resan men väl iväg så gick allt så bra.

Vi gled gata upp och gata ner under några dagar och njöt av våren. Vi satt på mysiga kaféer och drack starkt kaffe och åt typiska franska bakverk. Vi slet med resevagnen upp för alla backar till Montmartre, och så det där brandlarmet som plötsligt ljöd en av kvällarna när vi lagt oss så vi fick springa ut i korridoren i våra morgonrockar tillsammans med många andra oroliga hotellgäster (det var falskt alarm, och det var också enda lilla stunder Maximilian grät på hela den resan, helt otroligt). Så mycket fina minnen som jag bär med mig från dom dagarna i början av april i den franska huvudstaden och som jag som sagt plockar fram ur minnet ganska .

Jag längtar vansinnigt mycket tillbaka till Paris. Känns som det var allt för längesedan jag var där nu. Och jag hoppas att jag och mamma kan komma iväg tillsammans på en sådan här resa igen inom en snar framtid.

Har ni någon resa som fastnat lite mer än andra i ert minne? 🙂

Ha en fin dag!

Kram

.