Ny soffa direkt i brevlådan

Godmorgon från ”finrummet”

Nya överdrag på soffa och fåtöljer

Grått tvättat linnetyg blev det; ”Rosendal Pure Washed Linen” i färgen ”Silver Grey”.

Beställt ett gäng kuddar (50×50 cm) i samma tyg, gillar det!

Mattan ska flytta in i ”Biblioteket” som ligger till höger i bild. Här väntar jag på en annan större matta i blått som ska bryta av lite mer.

.

Godmorgon,

Hur mår ni? Jag mår bra och har t o m sovit relativt gott i natt 🙂 Livet lunkar på, vardag och jag håller tummarna för en lika vacker och härlig vårdag som vi hade här i igår. Barnen och jag åt eftermiddagsfika i trädgården och spanade på en mängd vårtecken; snödroppar, fjärilar, bin, fågelkvitter och knoppar på syrenbusken. Lovely!

Dom nya sofföverdragen från Bemz skymtade förbi häromveckan här på bloggen, och jag lovade då några av er som själva funderat på att beställa från Bemz några bilder. Så här har ni dom då, ett gäng på den numera grå soffgruppen. Det finns en mängd olika varianter av överdrag hos Bemz till en massa av Ikeas olika soffmodeller. Till vår (Karlstad) ville jag även fortsättningsvis ha den lite ”lösa” skrynkliga linnelooken, så det blev Loose Fit Urbanmed tygetRosendal Pure Washed Linen i färgen Silver Grey. Perfekt då det är tvättbart för en småbarnfamilj som vår. Jag har alltid beställt några tygprover före jag beställer så man kan se och känna på tyget innan, brukar inte kosta något heller som jag minns det. Sedan tar det några veckor från att man beställt tills man har sin nya soffa i brevlådan, jag älskar´t 🙂

Jag är supernöjd med valet av nyans. Vi har ju vita väggar i rummet så blir fint att bryta av lite grann, men det behåller ändå ljuset i rummet. Jag är inte alls sugen på att följa strömmen och måla mörka väggar i detta rum. Älskar det precis som det är. Det är som ren och skär ljusterapi när man kliver in.

Idag har jag en del jobbprojekt att ta tag i och fotografera här i hemma.

På återseende!

Kram

Update; Just nu har Bemz 15 % rabatt på alla ”Loose fit urban varianter” den sort vi har fick jag tips om av en av er läsare!