Fredagsmood

Godmorgon,

Här har ni en outfit jag skulle vilja gå klädd i denna fredag! Trenchcoaten är ju väldigt het just nu om jag fattat det rätt… Jag är verkligen ingen person som hänger med i alla olika trender när det kommer till mode och kläder utan jag kör en väldigt enkel och klassisk stil. Men en trench är i mina ögon just ett klassiskt plagg, så nu kan t o m jag tänka mig vara lite trendig 😉 Ballerinaskor är något jag bor i under vår- & sommarhalvåret, bästa bästa, men än har dom inte åkt på. Just dessa tycker jag är himla snygga med dom omlottlagda sidorna.

Så vad händer i helgen hos er? Här har vi inte supermycket inplanerat, rät skönt. Maken har varit borta extremt mycket denna vecka, långa kvällar på jobbet och en tjänsteresa till Malmö där han befinner sig i detta nu, men han kommer hem ikväll så då blir det familjemys för hela slanten <3

Ha en riktigt härlig helg nu, så hörs vi snart igen.

Kramar/Anna

.

Inköpsställe: Trench från Object OBJANN, byxor och blus By Malene Birger, armband/berlock från Rebecca, skor och väska H&M, Nagellack Chanel nr 307 Orange fizz.