God förmiddag lördag

Tjingeling,

Det var inte länge Ikea mattan fick stanna i allrummet på övervåningen som ni ser. Istället har den fått en annan plats i huset i ett rumsom saknade matta helt, och äntligen tror jag att jag hittat ”rätt” matta hit upp. En variant från Rugvista som heter ”Alaska”, och det var lite av en chansning när jag beställde den. Hade av någon anledning hakat upp mig på just denna, varje gång jag kikade på mattor, var det den som jag återkommande klickade mig in på. Det lite ”slitna” och oregelbundna mönstret tilltalade mig, ljus och mörk på en gång beroende vilket hålla man står i rummet och ur man väljer att placera mattan. Ingen symmetri alls i den vilket jag gillar. Men jag var ändå osäker, inte sett den hos någon annan och alltid svårt att se på rena produktbilder hur det kommer att se ut i en vanlig hemmiljö. Men väl på plats här blev det verkligen toppen tycker jag, jättenöjd äntligen!!

.

Men det ena föder det andra som man så fin ibland säger.

För nu är jag sugen på ett nytt (eller ett begagnat gammalt spelar ingen roll) bord som bryter av det hela lite mer. Det vita Ikea bordet har faktiskt redan flyttat ner till ”biblioteket” här i huset och just nu så huserar dom två gamla guldiga brickborden från Ellos som annars står på balkongen vid soffan. Detta svarta från Coco Collektion formgivet av Caroline Ek är ju himla fint tycker jag men ja vi får se vad det blir, om det nu ens blir något. Ibland räcker det med lie ommöblering bara 🙂

Strax ska jag ta med min lilla mellantjej och så ska vi gå på stan en sväng. Mysigt att bara ta ett barn med sig ibland. Lite sån där kvalitetstid så här på lördagsförmiddagen när Julie sover sin förmiddagslur, och Maximilian softar med pappan i familjen. Ha en happy lördag, och på återseende!!

Kramar/Anna