Magiskt

Alltså spana in denna klänningen!!!

Tyll och broderier, bröt nästan ihop när jag hämtade ut den.

Som en saga, och en perfekt dopklänning till min Julie!

Det är nått särskilt med tyll alltså.

.

Hej,

Skrev ju om Julies och hennes kommande dop häromdagen, och redan då hade jag spanat in denna helt bedårande klänning med spets och tyll till henne. Alltså hur fin är den inte på en skala? Från Kung Fidolin. Har ni barn runt mina barns åldrar, så bara måste ni kika in. Sååå mycket fina kläder, och bilderna som Emma tar själv på dom små barnmodellerna är magiska bara dom i sig. Och man vill köpa ALLT.

Boken ”Barnkalas”har en massa superfina tips till bland annat dop/namngivningsfestligheter och bilderna i boken är så ljuvliga. Kunde bara inte motstå den. Skulle jag personligen göra en bok av något slag så skulle stilen vara likt denna bok. Underbar, och förutom dop så finns det tips till 1-års kalaset, babyshower, olika temakalas, Halloween och mycket mera och alla bilder i boken är som sagt helt magiska, precis som klänningen. Kan verkligen rekommendera den.

En toppenbok att hämta inspiration till olika typer av kalas för barn.

Själv är jag mest inne på inspiration för denna typ av festlighet.

Så fina bilder.

.

Nu har vi inte ens satt datumet för dopet ännu, men nu har hon både en klänning och jg har massa inspiration till den dagen i alla fall  🙂

Ha en kanon onsdag, på återseende!

Kramar/Anna

.