I´m back in cyberspace

MATSALSDRÖM

 

Hej måndag,

Helgen försvann i ett nafs, och jag har hållit mig borta från allt vad sociala medier heter några dagar. Skönt att ta en paus och bara låta livet rulla på ibland utan bloggar, Facebook, Instagram eller vad det nu kan vara man surfar runt på för sidor. Som det var förr.. som ni som är runt min ålder eller äldre säkerligen minns. Men jag har inte tröttnat på bloggen så sett, så ni kan vara lugna jag har inga planer på att lägga av behövde bara en paus som sagt 🙂

Helgen ha gått åt till att ägna tid åt barnen, samt åt matsalen, som fått sig paneler på väggarna. Tjohoooo, det blir så himla fint, och passar verkligen så bra in i detta gamla hus. Känns nästan som det kan ha varit någon typ av paneler här förr, men det är inget jag säkert vet. Men det passar verkligen in, som sagt. Lovar att ägna mer åt dessa paneler i ett annat inlägg framöver. Dels hur vi gått tillväga, samt med fler bilder på det färdiga resultatet. Tanken är nämligen att jag ska hitta en liten perfekt list att montera längst upp på panelen först, men det har visat sig vara mycket svårare än jag trott att hitta så som jag tänker mig listen i mitt huvud..

.

IMG_4733

Liten sneak peek på hur det ser ut just nu från en vinkel i matsalen.

.

Nu väntar en ny vecka för oss alla. Jag har flera möten inbokade, och flera roliga projekt på schemat. Nu: upp ur sängen, på med lite smink, och hoppa i kläderna, väcka barnen, göra frukost och ja vissa av er vet hur mornarna hos en småbarns familj ser ut, kaos oftast innan alla är klara och redo att åka 🙂

Önskar er en bra start, så hörs vi snart igen.

Stor kram/Anna

.

.

.

 1. Catrin skriver:

  Hej! Vad är det för växt/träd? Och den fina krukan den står i, vart har du köpt den? Tack på förhand!

 2. Tack för tipset, det ska jag spana in!! 🙂

 3. Sussie skriver:

  Jättefint!! Ett tips är Åttersta såg som tillverkar lister enligt gamla förlagor. http://www.atterstasag.se

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

 4. Så snygg matta på din moodboard.
  Varifrån är den?

 5. Malin skriver:

  Bra beslut m bloggfri helg! Vad jobbar du med?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..