Kungligt blått på golvet

.

Godmorgon,

Hoppas ni sovit gott? Det har jag gjort. Lägg- och sovrutinerna här hemma har blivit så mycket bättre sedan jag skrev om dom i början av året. Celine är inte uppe och traskar om nätterna på samma sätt nu som då, och lillasyster sover allt oftare hela nätter. Så då får mamman och pappan också sova, och alla känner sig rätt utvilade och glad när vi vaknar, winwin för alla!

Välkomna in i matsalen igen, så som den ser ut idag (och igår när fotona togs). Nu efter ett år i huset, har jag äntligen hittat rätt, och nu gillar jag rummet massor. Spegelpaneler på väggen blev en riktig hit och då är dom inte ens helt klara, (förresten, tack snälla ni som kom med tips på vart jag kan hitta lister), och äntligen är en riktigt stor drömmatta i färgen Royal Blue på plats (från .

.

Förövrigt innan jag tar tag i denna onsdag, så grattis till Prins Carl-Philip och hans prinsessa Sofia igår fick en liten pojke.  Jag har hela tiden gissat på just en gosse och ja för en gång skull så hade jag rätt. Nu tänkte jag ta mig en dusch innan gänget vaknar.

Ha en fin dag! Kramar/Anna

.