24 april 2016

Helgfrukost, är alltid lite godare än en vanlig vardag

.

Hej söndag!Hoppas ni hade en bra gårdag. Här var jag och Jens som ett litet superteam under några timmar. Ni vet när man tillsammans bollar en massa trista sysslor, och nästan är som små maskiner och får gjort sååå mycket.

Så skönt när kvällen sedan kommer och man äter en god middag ihop och sedan sjunker ner i soffan bredvid varandra och båda känner sig så himla nöjd med den effektiva dagen. Vi hann även med en vända hela familjen på vårmarknad och tivoli som lovat med superlyckliga barn som åkte flera olika attraktioner, och köpte lördagsgodis.

Idag har vi mest softat hittills, som motsats till gårdagen. Det ömsom regnar, solen skiner och snöflingor på det, ett riktigt typiskt aprilväder med andra ord. Julie är inte helt okej i magen stackaren, hoppas inte det är magsjuka… :/ utan något hon fått i sig ”bara”. Många blöjbyten har det blivit sedan igår på seneftermiddagen. Men å andra sidan kom hon i fredags med sina promenadskor när jag stod i köket och lagade mat, och slickade på dom på undersidan, så inte konstigt om hon är lite risig i kistan kanske. Skulle vi göra det samma, kanske vi också skulle behöva blöja 😉

,

Nu ska jag ta och fixa ett gäng picknickmackor och göra ett litet fotojobb som jag egentligen skulle jobbat med imorgon.

Men eftersom Julie måste vara hemma från förskolan, får jag försöka göra jobbet nu idag istället när mannen är hemma och kan hålla koll på kidsen under tiden.

Ha en fortsatt fin söndag, på återseende!

Kramar/Anna