Fortsatt sjukstuga

Tjingeling tisdag,

För en vecka sedan när det var en fotograf här för att ta lite bilder, så passade jag själv på när det var städat i hallen för en gång skull att knäppa några egna kort. Vi har en stor och rymlig hall med en gammal takmålning i original från 1925 (kul att det är bevarat), högt i tak, och relativt bra med förvaring. Jag gillar hallen jättemycket.

Vi bytte ut klinkern när vi flyttade in, och med facit i hand kanske man skulle valt en annan kulör, än vit med grå marmorering i för det blir snabbt smutsigt (läs: på en gång!!) vilket jag såklart borde insett redan då. Men ibland så har man inte sina ljusaste stunder, men nu kör vi med en matta på den lilla golvytan då syns inte smutsen riktigt på samma sätt. Ja vi kamouflerar skiten istället för att städa hahaha! Nä, men ni fattar säkert hur jag menar med en matta 🙂

Mattan från Swedish Emma finns att köpa hos Matt-Tema

.

.Här fortsätter tyvärr sjukstugan för Julies del.

Hoppas verkligen att det vänt nu. Hon har än så länge fått behålla frukosten denna morgon, så kanske, kanske börjar hon sakta bli bättre. Tycker det är så läskigt med så pass små barn med kräkningar och diarré för dom förlorar ju så himla mycket vätska och kan ju snabbt bli uttorkade och riktigt dåliga. Kör vätskeersättning (som hon hatar, typiskt) och vatten om vartannat här. Stackar liten, hon förstår inte vad som händer, och så blir hon så ledsen mellan varven. Inte lätt att vara liten!

Hoppas ni mår bättre än Julie, och att er tisdag börjat bra.

Kram på er

Anna

.