Var är du våren?

Freeeeedag!!

Får ofta frågan om vårt soffbord och det är alltså ett gammalt underrede som jag använt, och för några år sedan måttbeställde en marmorskiva till. Alltså inget ”färdigt” bord jag köpt så här.

Nyputst silver, bland det tråkigaste som finns att göra, men det blir ju onekligen väldigt fint så värt den där tiden det tar. 

Här ser soffan med sitt grå linnetyg från Bemz väldigt ljus ut, den är lite mörkare i verkligheten. Så nöjd!!

Ser ni skåpet som skymtar i bakgrunden.

En riktigt tung pjäs, original och har stått där sedan huset byggdes 1924 Skåpet är så tungt att det inte går att rubba och dörrarna är så tjocka så ni anar inte. Landsfiskalen hade då sina vapen och viktiga papper i skåpet då, nu har vi sprit – hahaha!

Alltså kan man kalla detta vårväder? Det är ju så isande kallt i vinden, man fryser ända in i märgen när man går utanför ytterdörren. Tycker synd om dom små knopparna på träd och buskar som tycks få kämpa för att orka spricka ut. Och inte är det kul att hålla till och greja i trädgården heller. Får ju gå med ullvantar om man ska göra något, och på söndag är det 1 maj och allt. Men jag veeeeeet, man har inget för att man klagar på vädret, det är bara fånigt egentligen, och det är samma varje år känns det som. Men idag kände jag för att klaga, för jag tycker verkligen det är skit med kyla i slutet av april!!!

Fredag idag som ni alla vet, och egentligen skulle vi ha varit nere hos mina föräldrar och barnens mormor och morfar och hälsat på nu, men eftersom magsjukan (eller va det nu var, vi andra har klarat oss, peppar, peppar..) så fick vi skjuta lite på den trippen. Inte kul att åka iväg och kanske smitta folk i onädan. Så nu blir helgen väldigt oplanerad istället, å Valborg och allt är det.

Vad ska ni göra om man nu får vara lite nyfiken? 🙂

Trevlig helg!

Anna