Valborgsmässoafton

Lördag= lördagsgodis!!

Love lakrits, gör du?

Hej Valborg,Det är Valborg, och lördag och numera försöker jag begränsa mitt godisätandet till denna dag, och om det är något typ av godis jag älskar så är det lakrits. Gillade det redan som barn, hård lakrits som mjuk, det spelar mig ingen större roll, allt är gott och helst ska det vara saltlakrits, men söt går i viss mängd det också. Dom här Lakrits-mandlarna från Lakritsfabriken är bland det godaste jag smakat i godisväg.

En fantastisk smakkombination mellan mandel, vit choklad och salt lakritspulver runt om. Jag brukar inte vara den som hetsäter godis, och har aldrig varit, men denna ask försvann så fort som jag fick den så jag nästan får skämmas så här i efterhand – haha! Gick liksom inte att sluta, sjukt goda. Älskar ni lakrits, ni MÅSTE testa dom!!

.

Precis hemkomna från Leos Lekland i Västerås hela familjen . Var väldigt lugnt där en Valborg som denna. Perfekt, annars är jag smått allergisk mot just lekland :/ men gick himla bra idag. Skönt nu när Julie är bra igen, och att vi andra klarat oss. Va nog som jag tänkte hela tiden ingen riktig vanlig magsjuka hon hade.

Ikväll blir det premiärgrillning, här skiner solen och är riktigt skön för ovanlighets skull. Valborg brukar ju sällan vara fin, men i år så!

På återseende!

Kramar