Hotellkuddar

Häromsistens när Sleepo haderea,slog jag till på någonting stort och fluffigt som jag önskat mig ett bra tag. Nämligen såna där avlånga kuddar som brukar finnas på hotell ni vet, måtten är 50×90. Sååååå mysiga, och perfekta att luta mot sänggaveln, och det blev så snyggt, och fyller ut bäddningen perfekt.

Köpt till även vita örngott i linne från Dirty Linneni 50×90 cm, för det är inget mått vi har haft sedan tidigare på kuddar här hemma, så passade på att köpa på mig några extra örngott.

Ett hav av kuddar älskar jag att somna i 🙂

.

Godmorgon,Borta är ofta bra, och särskilt när man är i barndomshemmet som jag i detta nu befinner mig, men bäst är ändå alltid egna hemmet och främst då ens egna säng.

Saknar min breda, stora fluffiga säng just nu, med sina sköna sängkläder, och högen med kuddar att somna mot. Fått frågor både här, och på mejl om varifrån dom extra stora hotellkuddarna (50×90 cm) i sängen är ifrån när dom skymtade fram i ett annat inlägg häromsistens, och dom är alltså från Mille Notti och Sleepo, så nu vet ni det också 🙂

Igår körde vi grill i kvällssolen, så underbart. Skoj att det blev så här fint väder när vi nu är iväg på vår lilla tripp. Idag kör vi en liten utflykt med mormor, och imorgon packar vi in oss i bilen igen och åker hemåt. Maken fyller år på söndag, så då vill vi vara hemma och fira honom, innan den vanliga vardagen drar igång igen på måndag med jobb och förskola.

Ha en kalasfin dag. Många av er kanske tagit ut en extra semesterdag denna lilla klämdag, eller vad man nu ska kalla denna strålande fredag 🙂

Kram på er

Anna