Bröllopstiderna är här igen

”Bröllop – Inspiration för det moderna brudparet” från Pagina

.

Hej tisdag,Tror nästan vi har lyckts får en inbjudan per år till ett bröllop dom senaste åren. Och i år är inget undantag. En av mina godaste, och äldsta vänner ska stå brud denna gång. Bröllopet är i Varberg i mitten av augusti, och jag ser så himla mycket framemot detta.

Bröllop är ju alltid en väldigt skoj och speciell tillställning. Alla är glada och ja det är bra såååå härlig stämning med en massa kärlek i luften ♥

Har beställt denna marinblå klänning till den stora dagen. Har fått för mig att jag vill ha en långklänning för en gång skull, och blått är alltid flått och lite av ”min” färg. Inte fått hem den ännu dock, då den var restnoterad till slutet av maj. Men jag har ju ingen större brådska å andra sidan. Som sagt bröllopet är inte innan i augusti. Hoppas klänningen ska passa, inte helt enkelt det där. Ofta tjusiga på bild, men kan ju vara helt annat i verkligheten. Men jag chansar, inte värre än att man får skicka tillbaka den om den nu inte motsvara förväntningarna eller om den inte passar.

.

Bilderna lånade från Chi Chi London.

.

Idag ska katten kastreras (äntligen, blir det lite lugnare på allt ylande efter operationen tror ni???), så måste ta tag i morgonrutinerna här och nu så jag hinner med den extra svängen om veterinären innan barnen ska vara på förskolan. På återseende.

Kram Anna

.