Ready to take off

Känner mig redo för take of, supermjuk och skön klänning från Saint Tropez/Modesto och stråhatt för att skydda från solen. 

Gammal väska, gammal sjal och nya sandaler från H&M

Hatten är minst 30 år gammal, passar än 🙂

Ny taget pass, och ny passhållare från By Malene Birger/Modesto. Finns här

.

Hej mitt i natten 🙂

Ja ni som väntade på ett inlägg i går väntade förgäves, men jag hann inte med helt enkelt 🙂 Nu ligger garanterat dom flesta av er fortfarande och sover gott, om ni inte är tidningsbud eller bagare då förstås, då var ni säkert uppe före mig denna fredagsmorgon 🙂Ja då är vi strax redo här att bege oss mot Arlanda. Katten är inackorderad på kattpensionat sedan igår kväll och kommer vara där under tiden vi är borta. Kan erkänna att jag körde där ifrån med tårar i ögonen, lille ulltussen ska vara ensam utan oss i mer än en vecka ♥ Tänk vad man fäster sig vid sina husdjur. Jag trodde nog inte jag skulle göra det, men med facit i hand så va jag på vippen att fälla en tår när vi skulle skiljas åt, jag och min lille ”svans”, han som hänger efter mig nästan överallt hemma.

Han som kryper upp och lägger sig om kvällen i min halsgrop, buffandes med sin lilla tass. Men han kommer säkert ha det bra får vi hoppas, men kommer tänka på honom massor!!

.

Älskade lille katt, vi kommer sakna dig ♥

Nu ska jag väcka barnen, påklädning, nått i magarna och sedan hoppar vi in i bilen och kör mor flygplatsen. Nästa gång vi hörs så är ju det förhoppningsvis från Cypern!! Ha en riktigt fin fredag så hörs vi.

Kramar Anna