Godmorgon onsdag!

Ingen semester utan en Pina Colada 🙂

Bygge av sandslott pågår här!

Det turkost vattnet här är sååååå vackert, svårt att fånga på bild. Celine däremot är inte svår att fånga på bild, hon dyker upp överallt framför kameralinsen 😉

Försökte skriva Cypern med fötterna i sanden, gick väl sådär, haha!

Min skjortklänning är från Lexington (dock inte köpt i år) perfekt att dra på sig till och från stranden.  

Solglasögonen från Le Specs/KyssJohanna

.

Godmorgon,

Hoppas ni vaknat upp till en fin dag. Förstått att ni där hemma har fint väder med sol och värme, eller? I alla fall vissa delar av Sverige verkar ha det fint just nu.Här nere finns inte mycket att klaga på alls, varken väder, service eller aktiviteter. Hotellet (Sunwing Sandy Bay Beach)  är extremt välordnat och fint. Hela konceptet passar ju en småbarnsfamilj som vår. Det känns tryggt och det finns många andra barnfamiljer runt om så acceptansen för barn och vad dom kan få för sig är ju väldigt stor. T ex när något barn får ett utbrott över något som inte ”passar”, nickar alla vuxna igenkännande mot varandra och ler 🙂  Så rätt skön när man är mitt uppe i detta med småbarnsåren att vara på ett sånt här ställe. Hade jag inte haft barn med mig, hade jag dock aldrig valt att åka till detta hotell. Inte alls min grej att ligga som packade sillar vid ett poolområde (tycker de är alldeles för packat och trångt här vid poolerna).

Nu har resten av denna familj inte så ont av det, men nej jag förstår inte tjusningen alls att ligga där en hel dag (panik får jag, haha!) Men allt annat här väger upp för att jag har barn med mig och ja det finns mycket att hitta på!

Vi bor i en 2-rums Family-lägenhet, och vi valde att hamna på andra våningen med balkong och det har jag inte ångrat. Känner att annars hade Julie stuckit på två röda (fanns inga babylägenheter kvar när vi bokade). Rummen är fräscha och ja kan inte komma på något att klaga på 🙂

Så ni som skrivit och varit nyfikna på hotellet och ni som bokat en resa hit i sommar kommer inte att bli besvikna, det vågar jag lova!

Ha en fin dag, på återseende!

Kramar