Dagens outfit

.

Det här med outfitbilder saknade flera av er när jag häromsistens frågade vad ni ville se mer/mindre av är inne på bloggen. Nu har jag ingen proffsfotograf som jag vet att många av dom populära bloggerskorna har, där dom fotar ett gäng med dagens outfit under en och samma gång… Mina bilder är så långt ifrån det man kan komma som ni ser, haha! Antingen tagna med kamerans självutlösare, där jag sprungit fram och ställt mig framför kameran högst fem sekunder innan bilden knäpps av, och så hoppas man liksom att hela kroppen ska komma med på bilden 😉 Eller så är det min lille femåring bakom kameran. Flådigt värre med andra ord 😉 Måste komma på något bättre sätt, om jag ska fortsätta med denna typ av bilder.

Men i vilket fall, denna kjol från Style Level har jag bott i här under resan. Perfekt att dra på sig både på dagen från stranden, och på kvällen med en snyggare topp. Snygg omlottsmodell tycker jag det är på den 🙂 Även toppen är från samma butik, den är snygg med såkallad. ”cut out neck”,  men svår att fota, bilderna gör den absolut inte rättvis.

Nu ska vi ut och äta resans sista middag! Ha en fin kväll!!

Kram

.

Update; såg nu att inlägget av någon anledning låst sig när jag skulle publicera det tidigare ikväll, hmmm! Så ja nu ser det väl ut som vi är på g ut kl 22 på kvällen, så är alltså inte fallet, nu är vi ju hemma igen på hotellrummet och kidsen ligger redan och snusar och sover 🙂