Bröllopsdag & mina vardagar

.

Godmorgon,

Idag har maken och jag bröllopsdag – G R AT T I S till oss 🙂

8 år som gifta, och totalt 17 år tillsammans ♥ Var tvungen att googla fram vad bröllopsdagen för 8 år heter. Ni vet det där med att det börjar med s.k pappersbröllop och slutar med diamantbröllop, och jag fick mig ett gott skratt så här denna åttonde bröllopsdag. Vi firar nämligen gummibröllop i år – haha! Hoppas Jens kommer hem i en gummidräkt ikväll, hehe 😛På tal om något helt annat. Jag får en del frågor om vad jag pysslar med om dagarna. Och jag är alltså min egen numera. Bloggen och samarbeten på bloggen (ni vet dom inläggen som det står ”I samarbete med…” längst upp i inläggen) är mitt arbete och min inkomst numera, hur galet det nu än kan låta att ha det som ett ”jobb”. Sedan har jag fotograferat en del produktfotograferingar senaste tiden. Här nedan ser ni t.ex två bilder som jag stylat, fotat och sålt och som nu är med i en produktkatalog för en lamptillverkare.

Och det finns fler såna jobb jag gjort den senaste tiden. Så himla kul! Framöver ska jag förhoppningsvis även jobba tillsammans med en mäklare här i stan, men inte kommit igång ännu, till hösten hoppas jag att det ska komma igång på rikligt när allt är klart med hur de ska gå till 🙂

En stycke produktkatalog..

Och ett stycke bild taget av moi inne i katalogen

Ytterligare en bild som är fotograferad av mig i katalogen.

.

Så jag hankar mig alltså fram med lite av varje, och kul har jag precis hela tiden. Och samtidigt som jag har kul, känner jag mig så underbart fri och tacksam att få göra detta just nu i livet. Det passar utmärkt när barnen är små. Jag väljer mina tider och jobb som jag vill, och vad som passar mig. När barnen växer och blir större blir det säkert annat, kanske går jag tillbaka till den typ av jobb jag hade före, det återstår att se men just nu så kör jag med detta så länge det nu går!Nu måste jag lägga på ett kol minst sagt, klockan går här ser jag. Maximilian ska nämligen iväg med sin ”klass” idag. Dom ska åka på en liten skolresa eller vad man ska kalla det med buss till en gård i Uppsala och rida på ponnys och kolla på djur, grilla korv med mera, så måste lämna honom tidigare idag.

I eftermiddag när han är på plats hemma igen, ska vi alla gå på sommarpicknick med Célines förskolegrupp, så full rulle denna tisdag.

Ha en fin dag och tack för ni kikar in här på bloggen!!

Kramar/Anna

.