Välkommen sommaren 2016

IMG_7703

Säger godmorgon från allrummet på övervåningen denna onsdag!

IMG_7705

Min vackra morsdagsbukett står fortfarande vackert spretig

IMG_7710

Äntligen har en liten tavla kommit upp på den lilla väggsnutten. 

IMG_7704

En present från Netart.se som med all sin enkelhet passade bra tillsammans med ramlisten från Lagerhaus

IMG_7701

Dom gamla brickborden från Ellos, hittade verkligen sin plats till sist efter något år eller två på lite olika ställen i huset.

IMG_7716

Älskar grönskan man ser genom dom stora gamla fönstren med sitt ojämna glas 🙂

IMG_7726

Den öppnas spisen har jag velat om många gånger; putsa den, låta den vara.. Putsa, låta den vara.. Och jag kommer alltid fram till att den ska får vara som den är. Bryta av lite granna med något gammalt, synd att ändra något som stått här i nästan hundra år känner jag även om en vit putsad spis är gryyyyyyyyyyymt snyggt.

.

Välkommen Juni,

Nu är det officiellt S O M M A R enligt mig!! Tjoho!! Och ja det är inget tvivel om saken om man ser ut heller. Såååå fantastiska dagar vi har just nu. Vi tog helt enkelt med oss solen hem från Cypern, ja ni kan tacka mig nu om ni vill 😉 Satt uppe länge igår i den ljusa och ljumna sommarkvällen. Det är nu vi alla ska stanna upp och bara njuta, för det är ju detta många av oss längtar och trånar efter resten av året. Så nu är det dags att njut av dessa sommardagar och vara tacksamma för allt det fina vi har i vårt land.

Tack förresten för era lyckönskningar och gratulationer som trillade in under gårdagens inlägg, både gällande bröllopsdagen och mitt nya ”liv”. Bröllopskvällen firade vi med varsin Sibylla hamburgare, haha! Ruskigt lyxigt och så Pepsi i glasen, MEN det är faktiskt ruskigt gott med en Sibylla-burgare ibland. Var så himla länge sedan jag åt det, och gårdagens var sååå god, så gjorde inget att champagnen uteblev, det var ju bara ett gummibröllop vi skulle fira ändå – hehe!

.

IMG_7724

Ha en riktig fin 1:a juni, så hörs vi snart igen!

Kram Anna

.

.

 1. JOJO skriver:

  Är på jakt efter fina kuddar till min soffa hemma som har nästan samma färg som denna. Vart är dina kuddar ifrån?

 2. Hej,

  Villet underbart rum! Undrar vart soffan kommer ifrån?

  Varma hälsningar!

 3. Jennie skriver:

  Hej,

  Vad kommer den vita golvlampa ifrån :)?
  Super fint hem ni har!

 4. Åh så fint ni har det! Så inspirerande och kul att se bilder från ert vackra hem. Jättekul också att det funkar bra att köra eget för dig nu. Desto bättre för oss som gillar att kika in att du får lite tid till bloggen. Själv har jag två små flickor, födda -10,-12 och jag reser väldigt mkt i jobbet nu. Det är kul och utvecklande såklart, men man blir såklart oxå stressad och ledsen över att inte alltid vara hemma hos dom små söta. Njut och kör hårt med egna företaget/uppdragen! Kram!

 5. Ulrika skriver:

  Behåll spisen som den är. Tror att du ångrar dig i framtiden, kanske inte om ett år eller två utan längre fram i tiden. Vitt är fint men er spis har sin charm. Så tycker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..