Idag får vi finbesök

Välkommen in!

Ny kavaj hänger och väntar på att bli använd (blev ju plötsligt så himla varmt och härligt) Hade jag tänkt n gnutta praktiskt hade jag valt den marinblå varianten av denna kavaj (så himla snygg den också, kollahär) med tanke på att jag har små barn. Men det ligger inte för mig att tänka så 😉

Har länge velat ha en vit kavaj med guldknappar. Tycker det är så snyggt på sommaren tillsammans med t.ex. ett par ljusa jeans. Från Style Level.

Stort gilla på mattor som är vändbara. Mattan har dessutom det stiliga namnet Anna 😉 Från Swedish Emma/Matt-tema

.

Godmorgon!!

Hur mås det? Vad gör ni? Och vad ska ni göra i helgen?

Vi får finbesök idag jag och barnen av våra kompisar Linda, Lucas och lilla Hannah som bor i Nacka. Lärde känna Linda för 5 år sedan när våra pojkar var nyfödda och vi bodde i Sjöstan, och vi hamnade i samma mammagrupp genom BVC (vet att jag nämnt detta förut). Linda känns som en person som jag alltid haft i mitt liv fast så inte är fallet. Lustigt det där med vissa människor, det faller sig så naturligt med vissa och man kan vara sig själv direkt bara, och de blir aldrig tyst, och skulle det bli det mot förmodan så är det en slags bekväm tystnad.Skulle kunna tänka mig att det finns några av er läsare, om jag hade träffat er som jag hade kunna känna samma för.

Allt handlar ju om den där personkemin. Nu är det ju lite orättvist i detta fall för ni ”känner” ju mig, men jag inte er 😉 Ja det är som man säger; alla känner apan, men apan känner ingen. Apan är jag alltså – haha!

Har ni träffat på någon sådan person när det känts som ni känt personen redan från första stund?

Nu ska jag hoppa in i duschen, trevlig fredag!!

Kramar Anna