Sådant badrum

.

Tjingeling,

Önskar jag kunde skriva att dessa bilder är från något av våra badrum här i huset, men så är inte fallet. Stilen här hade verkligen passat väl in i detta gamla hus, men tyvärr så renoverades dom två badrummen något år innan vi köpte huset, och dessvärre har dom förra ägarna inte alls följt husets tidsålder när dom renoverade, såsom jag mer än gärna hade gjort. Lite synd!

Nu är jag tyvärr heller inte gjord av pengar, så att göra om badrummen i nuläget bara några år efter att dom renoverats vore vansinnigt sett ur flera olika aspekter, men OM  jag hade fått sätta tänderna i husets badrum idag, så hade dom nog sett ut så här på ett ungefär med lite gammaldags tvättställ och klassiska materialval. Dock hade jag valt ett mindre mått på kakelplattorna på väggarna än man har här.

Bilderna är från ett Hemnet-objekt som just nu säljs av här

Även följande bilder är från objektet, så vansinnigt vackert tycker jag! Fotograf Adam Helbaoui/Kronfoto.

Onsdag, och mera pill med en del småjobb. Barnen ska till förskolan. Denna termin börjar sjunga på sista versen nu. Snart sommarlov i många långa veckor innan höstterminen börjar, och Maximilian då börjar ny skola, och i förskoleklass. Tiden, snälla hejda dig lite nu. Varför så bråttom? Jag vill njuta av mina barn innan dom flyger ur boet… Känns som jag knappt hinner med, och då tillbringar jag ändå väldig mycket tid med mina barn.

Ha en bra dag, vi höres!

Kram/Anna

.

.