Livsnjutare

Eftermiddags-häng, bilderna är från gårdagen, rena motsatsen till idag då det är grå och regntunga skyar här i småstaden.

Mina små livsnjutare en vanlig onsdag, men är det sommar så är det! Dom små ihop fällbara solstolarna köpte jag 3 st förra året från Blomsterhandel för 50 kr/st (så jädra billigt) det var ett riktigt kap.

Här har dom en glass och saftpaus efter att ha sprungit i vattenspridaren. Träspisen är från Brio, Det lilla bänkbordet är gammalt från Rusta.

.

Hej,

Tack för alla era vegetariska tips på maträtter. Man ska nog helt enkelt inse att det inte är så himla svårt detta med vegetariskt ändå. Var som någon av er skrev; kör favoriträtterna men byt ut köttet mot vegetariska alternativ. Fiffigt, så enkelt hade inte jag tänkt man kunde göra 😉

Jaha idag vart det mulet här. Man blir snabbt bortskämd med att vakna upp till strålande mornar nuförtiden, och att det idag då känns extra grått fast det bara är en helt vanlig mulen dag. Lite synd är det allt, för i eftermiddag ska Maximilians förskolegrupp ha avslutning i Klosterparken här i stan, och SMHI varnar för regn. Så tråkigt, barnen har övat in sånger dom ska sjunga för oss föräldrar, och lekar är planerade och så picknick på det. Och så var det så himmelens fint här igår och i förrgår och dagarna innan det.. Så lite synd att vi inte prickade in någon av dessa dagar istället för när regnet hänger i skyn. Men, men inte mycket att göra åt blir väl på med regnrockarna i värsta fall 🙂

.

Tittut säger den lilla tjockiskorven ♥ från skuggan i ”Monstertältet” som jag köpt från H&M Home (för ett antal år sedan dock).

Nu är det lunchdags, idag blir det en köpesallad frånPicaDeli

Kramar