En glad överraskning

Midsommar kom till mig redan igår

Vad kan gömma sig i denna ask?…

.. Jo två goda efterrätter med bland annat jordgubb och maräng, mums!

Alltså dessa såser från Urban deli låter såååå goda! Vad sägs om Tarte Tatin med smak av ”Kola & Äpple”, ”Super salty”, ”Hallonrem” eller ”Chokladsås” Alla låter galet goda, perfekt till sommarens glasskalas.

Alkoholfri sällskapsdrycken  Ega; fruktig, druvig smak med med sötma, inslag av granatäpple, roiboste, örter och blodapelsin finns på systemet för några tior. Bra om man vill ha gott alternativ till vin

Alltså Elsa Beskows klassiska figurer, sååå fina och här är dom tryckta på servetter från Design House Stockholm. 

Minihögtalare som går på Bluetooth, perfekt!

Sill och västerbottenpaj, mums!

Hej regniga lördag,

Plötsligt händer det, igår plingade det på dörren fram runt lunchtid. Regnet öste utanför, precis som idag och där stod trots ovädret en glad liten kille i en randig tröja med en korg i handen och undrade om det var jag som var Anna 🙂

Sedan räckte han över en korg med en midsommarhälsning från Sickla Köpkvarter. ”Mitt” gamla köpcentrum som jag nästan alltid handlade i när vi bodde både i Sjöstan och senare öven i Gamla Enskede. Stort gilla på Sickla, som har lite ”roligare” affärer bland dom där annars vanliga som det ofta finns samma av på alla köpcentrum.

I korgen fann bland annat hemmagjord sill, en liten västerbottenpaj, goda såser till glass, en picknickfilt, blomsterkransar, gräddbakelser, ett paraply (den som kom på att packa ner detta i midsommarkorgen har ju varit med förut, för vi vet ju alla hur regniga midsomrarna brukar vara ;)) plus en massa andra godsaker.

En väldigt glad överraskning en trist och regnig fredag. Nu håller jag tummarna att nästa fredag blir soligare och bättre vädermässigt!

.

Stort tack till Erssons Fisk & deli, Urban deli, Naked Cake, Stadium, Kronans apotek, Systemblaget, Åhléns, Designtorget, R.O.O.M samt Blomstermagasinet!!

.

I korgen hade även någon skrivit mig egna snapsvisa 😉

Den ska gå så här:

_________________

.A N N A S   S N A P S V I S A

Mel, När gäddorna leker

När Anna hon badar i vik och vass

och någon har stajlat hennes dass

ja då är det vår

och helan den går

När väskorna fylls på i butikerna

och resan planeras till tropikerna

ja då är det vår

och halva den går.

____________

Hehe, den ska jag sjunga på midsommarafton till snapsen på sillunchen 😉

Idag regnar det som sagt också. Vi håller oss inomhus och kör en myslördag hela familjen med bland annat lördagsgodis, popcorn och film nere i källaren i stora soffan.

På återseende, och tack för ni klickar er in här.

Kramar Anna