Till en liten ballerina

Sötaste skon till Céline

Från Zara Kids

Kudden dom står på är från Chhatwal & Johnson/Sleepo

.

Godmorgon,

Jag är småkär i dessa gammaldags skor från Zara som jag köpt, ett par till Celine och ett par till Julie. Dom är sååå fina. Dock passade dom inte Julie i den storleken jag beställde. Så nu sitter jag här med ett par av dessa i stl 19 som jag ska skicka tillbaka, och kom att tänka på att det kanske är någon av er som har en liten flicka som dom skulle passa, och vill köpa dom.

Skon är i läder, och helt slutsålda både på nätet och i butikerna i Sverige i den storleken. Dom är en Special Edition och kostar 379 kr, plus frakt (vet inte exakt vad den blir) om ni vill köpa dom av mig. Hojta till i så fall på mejlen (starwoman.blogg@live.se). Först till kvarn som gäller, vilket betyder att den som först hör av sig och kan betala (svisch är att föredra) får köpa dom. Annars åker dom tillbaka till Zara inom kort.

Skorna är nu sålda till en av er läsare!

Andra dagen jag är hemma med en febrig liten Julie. Dom stora barnen är på förskolan. Sista dagarna nu, på torsdag går dom på sommarlov och pappa Jens på föräldraledighet, så nu är vi snart hela gänget samlade tillsammans för att njuta av sommaren tills mitten av augusti, då jobb och skolor drar igång igen. Känns som en evighet nu, men ja vi vet ju alla hur fort det går, så bäst att njuta varje lite stund man få av sommaren.

Nu ska jag och Julie läsa lite böcker och mysa upp oss i soffan. Lite lyxigt att få tillbringa tid med bara ett barn ibland. Tror även barnen uppskattar egentid med mig ibland. Jag borde bli lite bättre på det där, att hitta på småsaker med var och en av dom emellanåt.

Kram och på återseende!

/Anna