Belysning i min trädgård

Alltså detta med ljusslingor i trädgården ♥

Såååå mysigt och stämningsfullt om kvällarna

Häng i ett träd som jag gjort här..

.. i vårt nästan hundra år gamla äppelträd

Eller som här fäst en vacker slinga under parasollet, eller spika upp några krokar på en vägg och häng upp en slinga på t.ex. balkongen eller liknande. Blir garanterat en stämningshöjare.

Levande ljus är en annan mysfaktor, men det funkar inte alltid med tanke på sommarvindar, då är oljelampor perfekta, och mysigt gammaldags. 

Här är kl ca 22:30 i vår trädgård,  dessa ljusa underbara kvällar, jag kan inte få nog!!

Dessa små glödtrådar i denna slinga är som små dansande spiraler. Förstår varför den kallas party light, såååå fin!

Utemöblerna (utan dynor på bild) och parasollet som är rektangulärt (perfekt täcker hela långa bordet) är alltihop från Ikea.

.

Hej sommarmorgon,Alltså skymningen så här om sommarkvällarna, vilken magi det kan vara. Bland det vackraste som finns, och ännu vackrare blir det med mysbelysning i form av ljusslingor som hängs lite här och där i trädgården.

Fantastiskt i ett grönskande lövverk, runt stammar och grenar eller kors och tvärs över ett bord fäst under parasollet.

Mina slingor har suttit uppe ett tag nu. En slinga i det gamla äppelträdet, och en under vårt parasoll, och ja det blir precis så där magiskt som man kan tänka sig om sommarkvällar/nätter med dom tända.

.

 Tänk bara på att använda slingor ute som är gjorda för utomhusbruk. Den jag har under parasollet är inte för utomhusbruk, men jag har själva elkontakten inomhus då vi kör genom köksfönstret. Slingan i äppelträdet är en rejäl slinga för utomhusbruk, kan användas även på vintern, det gör vi!

Tredje dagen med en inte så pigg liten hemma, men vi myser på och mycket isglassar blir det till hennes stora förtjusning 😉

Ha en fin onsdag!

Kramar