Godmorgon

.

Godmorgon söndag,

Hur har ni haft det? Blev det en fin midsommarhelg för er del?Vår midsommar startade ju regnigt, men igår på midsommardagen så vaknade vi upp till en fullkomligt strålande dag. Bland dom finaste hittills detta år skulle jag säga. Så vi åkte hela familjen till stranden och badade, och sedan blev det grill och häng i trädgården ända fram till strax före kl 23, och det var sååååå ljummet och härligt.

Så sammanfattningsvis så kan man säga att helgen började regnigt, och midsommarafton blev väldigt lugn i år. Likt förra året hade jag dukat upp för sillunch uppe på vår gamla vind då väder inte tillät att sitta ute. Men midsommardagen blev precis tvärtom, en av dom varmaste och vackraste dagarna hittills detta 2016, en fulländad sommardag.

.

I eftermiddag packar vi in oss i bilen och rullar mot Värtahamnen i Stockholm, närmare bestämt mot Tallinks terminaler. Vi kickar nämligen igång semestern med en liten familjekryssning till Helsingfors hela gänget. Barnen är superpeppade över att man kan sova på båten 😉

Nu en sen söndagsfrukost, hela familjen tog sig en rejäl sovmorgon denna morgon. Sommarlov/semester har alltså börjat!

På återseende!

Kram