Lyx för smaklökarna

    Hej på er,

Vet ni vad jag kan få cravings efter ganska ofta? Jo en enkel macka med skaldjur i en god krämig röra. Detta mina cybervänner är bland det godaste jag vet. Skulle kunna äta denna typ av smörgås när som på dygnet, den kan för mig vara en riktigt lyxig frukostmacka, eller en smarrig kvällsmacka. Den känns aldrig ”fel” i något sammanhang. Så enkel att göra; en krämig röra på ett rostat, lite segt lantbröd, med hackat ägg, mild naturell mjukost, lite pepparrot och handskalade lite lätt salta skaldjur.

En smakexplosion, och vill man inte servera den till frukost så blir den garanterat uppskattad av dina gäster som en lite aptitretare (i mindre storlek) före middagen, som en förrätt eller som en natta-macka fram mot den ljumna sommarnatten.

Lyx för smaklökarna!

.

.

.

.

Ingredienser:

350 g skalade räkor och kräftstjärtar 2 dl Kavli Naturell ost 2 msk gräddfil 2 hårdkokta ägg,hackade 2 tsk pepparrotsvisp 1 msk röd lök,hackade 1 msk citronsaft 50 g stenbitsrom Salt & peppar

Gör så här: Rör i hop allt till en härlig röra. Klicka ut på ett rostat lantbröd, dekorera med citron, rödlök och en dillvippa.

Sååååå gott!.

_____________________________

Kram på er!

.

.