Sommarmorgon

IMG_8602

Så här års står nästan dörrarna ut till balkongen öppna för jämnan

IMG_8607

Man måste bara se till så inte glaspartierna står öppna, för då är denna lille rackare genast där och vill smita ut på taket :/

IMG_8632

Just nu: ett stycke morgonkaffe √

.

Godmorgon,

Så skönt med en övervåning och en balkong man kan glida ut på och ta sitt morgonkaffe om man inte vill hänga i trädgården så här tidigt om mornarna. Jag var som jag nog redan tidigare nämnt rätt skeptiskt till det inglasade balkongpartiet när vi köpte huset. Tycker fortfarande att utbygget förstör husets karaktär egentligen, men samtidigt med facit i hand så är det vansinnigt praktiskt och skönt med en inglasad balkong i vår del av världen, så inglasningen ser ut att få stanna hos oss 🙂

Bästa tiden är om mornarna. Lugnet ligger fortfarande kvar efter natten och jag försöker ibland som idag att smyga upp före dom andra och ta mig dagens första kopp kaffe i lugn och ro. Ibland kan jag bara bli sittandes stilla och låta tankarna flöda fritt, och ibland händer det som idag att ni får vara med på ett hörn, då jag tar tag i dagens blogginlägg innan resten av gänget behagar kliva upp och då är det helt klart slut med det där lugnet 😉

,

IMG_8634

Det här doftljuset luktar sååå gott!

Ikväll ska jag möta upp en god vän på stan för en middag bara för att vi kan, och är lediga, och det är  S O M M A R  det ser jag framemot!

Vi hörs, kram på er.

/Anna

 1. Sarah skriver:

  Hej Anna! Vi har också inglasad altan, och jag var OCKSÅ lite skeptisk till det innan vi köpte detta hus men så härligt det är! 🙂 Det förlänger ju säsongen både på vår och höst och så härligt att sitta där när det kommer ett litet sommarregn och man kan mysa med en kopp och en filt.

 2. God förmiddag!
  Åh, jag bara sveptes med av känslan redan när jag såg första bilden! Och det bara fortsatte när jag tittade och läste vidare. 🙂 😀
  Håller helt med i ditt resonemang runt inglasat här på nordligare breddgrader. Gillar den där lyktan, men snålheten kom fram (”det är ju bara en enkel lykta”) och egentligen vet jag inte var jag ska hänga den, så det har inte blivit ngt köp. 🙂
  Tack för den härliga känslan du förmedlade med detta inlägg! 🙂 (Det gör du förstås i stort sett jämt, men du fårstår hur jag menar.)
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Åhh vilka härliga sommarbilder.. 🙂
  Ska bli såå mysigt att ses ikväll, hörs på luren om vart..
  Kramar

 4. Eva skriver:

  Hej vad fint du har. Lycktan ute var kommer den i från så fin.’ Ha så bra semester .Kram Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..