Stenplattor & snygg slang

aa
7878
a

.

Hej bloggen!

Alltså Garden Glorys trädgårdsslangar måste vara dom snyggaste slangarna på marknaden? Eller finns det kanske fler märken jag missat? Dessa finns ju i vilket fall i flera olika färger, men jag skulle nog välja en grå vattenslang med munstycke i mässing eller samma färg som slangen till vårt hus. Men alla färgerna är verkligen urläckra, beror ju lite på vad man har för färger i övrigt på sitt boende vilken slang som passar bäst tycker jag.

Vi har ingen altan/terrass. Det passar inte att ha till detta hus, men vi ska någon gång här under sommaren förlänga stenpartiet med stenplattor som vi har vid entrén. Så att det blir en mer markerad uteplats att ha utemöblerna på. Idag så har vi bord och stolar rakt på gruset, och det är inte helt optimalt. Lite småjobbigt att sitta i, och att dra in och ut stolarna.

Jag vill helst att allt ska vara klart NU! men tålamod va det ja… :/

.

Även Garden Glorys vattenkanna är himla fin. Hade kunnat tänka mig en grå att matcha slangen med. Men jag har fått för mig att kannan är lite liten för utomhusbruk? Någon som vet? Jag kanske har fel, bara sett den på bild och då ser den inte stor ut. Vill ju inte behöva springa alltför många vändor med kannan för att den inte rymmer så mycket vatten, även om den är snygg 🙂 Bilden är lånad från bloggen; Mitt Vita Hus

Ha en riktigt fin dag raringar!

Kramar

 1. Marie skriver:

  Så snygg slang! Vet du om den passar med Gardenas munstycken etc.?

 2. Du behöver väl inte kånka på en vattenkanna om du har slang ?
  Jag använder enbart slang utomhus.
  Ha en fortsatt bra sommar.
  Hälsningar Skåne.

 3. Katia skriver:

  Hej! Jag har en sådan där vattenkanna och den ör perfekt i storlek till att vattna utekrukorna med, en större blir nog för stor och tung att släpa på tänker jag. Hursomhelst den är superfin och pryder väl sin plats ute.

 4. Jag har den grå kannan. Älskar den! Den rymmer 8 liter och det räcker ganska långt för att vattna krukor osv utomhus. Jag är inte besviken. Den är lätt att fylla med vatten och inte för tung för att orka lyfta upp lite högre när den är fylld (om det behövs). De större kannorna är så klumpiga att bära på tycker jag. Enda lilla nackdelen är att munstycket har ett enda stort hål. Någon gång har jag fått hålla för några fingrar så att vattnet ska strila ut istället för ‘välla’ ut. Detta var främst när jag skulle vattna min lilla dotters nyplanterade frön. En tjock, tung vattenstråle gräver/luckrar ju liksom upp fröna igen…

 5. Hej! Vattenkannan rymmer 8 liter och det är mycket. Det är ganska mycket att ”kånka” runt på när man vattnar, så jag tycker inte den är för liten. (har ingen själv, men har andra vattenkannor o vet hur tungt det är 8 liter =8 kg du vet)
  Den ser betydligt mindre ut på bild men ögat blir lurat. Lycka till och tack för en fin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..