Fina dagar

Mormor och minsta barnbarnet ♥

.

Godmorgon,

Hur har ni det? Här har vi som jag nämnde häromdagen, nu mina föräldrar på besök, och det fixas och donas både högt och lågt. Allt medan barnen badar i den lilla uppblåsbara barnpoolen, gungar, hoppar studsmatta och leker i största allmänhet. Maken och min pappa gjorde igår en jättefin grind ut mot gatan så inte barnen ska springa ut i vägen. Bästa, bästa!! Jag har velat ha en grind där sedan vi flyttade in på grund av säkerheten och nu sitter den på plats, och ser ut som en alltid suttit där och nu kan inte barnen springa rakt ut i gatan efter en boll eller liknande, och det känns så tryggt och skönt hjärtat.

Det läses böcker och leks med mormor och morfar, och jag skulle säga att både barn och vuxna njuter av livet. Kvällarna tillbringar vi på balkongen med god mat, och gott i glasen. Riktigt sköna semesterdagar, som blandas med att vi som sagt får hjälp med saker här hemma som ska fixas, tills ren och skär avkoppling i trädgården.

Idag ska vi hela gänget dra ut på en liten tur med bilen, och picknickkorgen ska packas. Perfekt med vår stora bil (Volvo XC90) som har sju sittplatser så vi kan vi alla åka i en bil. Funderar ni på en större bil med gott om plats, kan jag verkligen rekommendera den. Bilen är perfekt och underbar att köra runt i 🙂

Ha nu en fin dag, så hörs vi!

Kramar