Söker efter lusten

.

Tjingeling fredag,

Hoppas ni vaknat upp till en härlig fredag!Det händer inte så mycket här hemma på inredningsfronten i dessa dagar. Ni vet hur det är, man prioriterar annat här i livet så här mitt i sommaren. Men strax före sommaren hamnade några vita Y-stolar (begagnade) runt bordet i matsalen istället för dom träfärgade och det blev så mycket bättre i hop med den blå mattan.

Fyra stycken av dom gamla är redan sålda och bor i en ny familj, och dom resterade fyra funderar jag på om vi ska behålla eller sälja vidare också..

Ibland måste man rensa, och det börjar bli överfullt i förrådet här hemma. Har en massa barngrejer som vagga, vagn, babysitter flera olika spjälsängar med mera som tar en massa plats där dom bara står till ingen nytta. Och så vår gamla vita skinnsoffa, gammalt köksbord och en hel del andra skrymmande saker också. Vet inte varför jag inte bara tar tag i saken, men tror jag går och väntar på att någon slags lust ska ramla ner från ovan, men denna ”lust” har inte dykt upp det senaste halvåret, så tvekar på att den dyker upp just idag heller – haha! :/

Ha en riktigt fin fredag och helg, så hörs vi snart igen!

Kram Anna