Sommar i trädgården

Godmorgon med bilder från gårdagens trädgård. 

Vårt lilla lusthus på tomten, som någon gång ska få sig en omgång med vit målarfärg på allt det som ni ser är rött just nu.

Cèline vill vara med på ett kort.

Tycker om vår trädgård, mysig och lummig fast den ligger mitt i centrum.

Grusade gångar och i förgrunden våra stora jordgubbsplantor som hittills i år gett oss massor av jordgubbar till barnens stora glädje, dom springer ut barfota varje morgon och ser om några nya röda saftiga gubbar mognat, livskvalité är vad det är!

Nya grinden, blev perfekt där, och det känns så mycket bättre nu när inga barn kan rusa efter t.ex. en fotboll rakt ut på gatan.

Här ser nu hur öppet det är när grinden inte är på plats. Förstår egentligen inte varför man inte haft en grind där förut i o m  att det finns ett staket. Ser mer ”färdigt” ut nu, än bara en tom öppning tycker jag.

Och så här när den sitter på plats, och så en liten Julie.

Lavendel, Alunrot, Daggkåpa, Stjärnflocka, Akleja, Daggsalvia, Blåsvingel och röd Rudbeckia m.m. samsas i landet

Och underbara doftpioner som blommat massor hittills. 

Barnens egna hörna i trädgården skymtar ni här, med studsmatta, gungställning och en sandlåda.

Avslutar med en bild på Maximilian mitt i hoppet på den gigantiska studsmattan som barnen använt hur mycket som helst sedan vi köpte den i våras. Från Jysk om någon nu undrade det.

.

Hej måndag,

Så det växer och frodas ute just nu. Vår trädgård är som en enda stor grön palett. Så lummigt och det är ju helt fantastiskt vilken växtkraft växterna har. Alldeles fascinerad blir jag av hur snabbt en planta växer på bara några få veckor 🙂 Men så har vi nog också haft det mest optimala vädret hittills i sommar med soliga och varma dagar och så regn under nätterna.

Fotade dessa bilder i vår trädgård igår, då solen sken från en klarblå himmel och termometern visade på strax under +25 grader. Vi har verkligen hittills i sommar haft tur med vädret. Lite därför vi förblivit här hemma för vädret nere i väst är allt annat än bra, så vi skjuter vårt besök neråt landet hela tiden på framtiden, och så får folk komma till oss istället vi som har sol tills det blir bättre där nere.

Ha en bra start på denna vecka 28!

Kramar Anna

.