Livskvalité

Idyllisk promenad ner till sjön

Baddags!

Min Celine nybadad

Min stora kärlek

Promenad tillbaka till stugan plockar vi vildhallon ♥

Svensk sommar när den är som bäst.

Mums!

Liten bland hallonsnåren 😉

Liten känslig kille ♥

Här har han begravt en groda

.

Godmorgon,

Vilket väder! Jag vet, ett helsikes tjat jämt på mig och mitt väder, men jag är helt enkel en väderberoende person. På sommaren ”ska” det vara sol i min ”bok” ;P  Och nu kan man inte klaga på någonting överhuvudtaget!

Vi har landat hos barnens farmor och bonus-farfar och vi bor i en liten mini-gäststuga på gården, vi och katten som såklart är med! Även han ska väl få sig lite miljöombyte och ha semester 😉

Idag fick jag några timmar ensam i solstolen med en bok, och bara njöt av lugnet. Bara ett gäng getingar som surrade i luften. Fridfullt verkligen. Fram mot kvällen tog jag med barnen ner till Frisjön som stugan ligger vid och vi badade alla tre. Så skönt i vattnet, helt galet. Fjärde badet för mig i år och det är rekord för att vara i Sverige på år och dar för min del! Jättekul ju att bada med barnen, lite som att bli barn på nytt, kan jag ju skylla på dom också att jag plaskar på som ett barn – Hahaha!

Bilderna ni ser här är tagna från när vi var klara med badet och traskade hemåt nån km i våra badrockar, plockade vildhallon och pratade om livets ”viktiga” saker när man är 3,5 och 5,5 år gamla. Älskade fina, kloka barn, tänk att dom är mina. Maximilian hittade en död liten groda, och han bröt ihop, lilla fina känsliga pojke! Vi tog med den hem och begravde den andaktligt och han plockade små blommor och la en ”gravsten” och så grät han och jag fick tårar i ögonen jag med för hans fina sätt mot det döda lilla djuret.

Nu är det en ny dag, solen skiner! Får se vad vi ska hitta på 🙂

Kram på er,

Anna