Så snyggt!!!

Så snyggt!!!

.

Tjingeling,

Det är inte mycket till inredningsinlägg här inne just nu av förklarliga skäl. Visst det dimper ner nyheter från inredningsföretagen titt som tätt oavsett årstid, men jag är i ärlighetens namn inte så glad i att prångla ut en massa rena pressbilder här på bloggen. Tycker det är både rätt opersonligt och ointressant många gånger, men så ibland dyker det verkligen upp något som bara är sådär wow på riktigt, och så var det när dessa bilder från Classic Collection och deras höstnyheter hamnade i min brevlåda.

Stylingen, mattor ja allt är bara sååå snyggt så jag höll på att ramla av stolen. Är bara tvungen att ladda upp dom här, samt spara ner bilderna i min inspirationsmapp.

.

Jag som är en riktig ”mattoman” går loss på alla cylindrar över flera av mattorna här. Är ute efter en S T O R matta till finrummet i höst, och här finns onekligen flera riktigt snygga kandidater. Problemet är nog bara att dom säkert inte finns i tillräckligt stor storlek… det återstår att se! Grått, blått och Art Deco mönster kan oavsett sällan bli fel 🙂

Nu tänkte jag kliva upp och ta mig en morgonpromenad innan frukost. Ha en bra dag, och på återseende!

Kram Anna