Blivande klädkammare

Blivande klädkammare

Låd-insats till garderob från Jysk, sittpuff från Normann Copenhagen, klocka från vaggur,  smyckeskrin Svensk Tenn, sidobord från Hay, heltäckningsmatta Shelby, galge från lamplagret, och ankarkrokar från Byggfabriken.

.

Godmorgon,

Idag satte jag väckarklockan för första gången på mycket länge. Vi måste helt enkelt så sakteliga återgå till lite mera normala nattningstider och kliva-upp-tider så inte vardagen med nya rutiner kommer som en chock om så sådär tolv-tretton dagar 🙂

Så nu sitter jag alltså redan här framför datorn före kl 08, med en stor kopp kaffe och ett sprillans nytt moodboard över min blivande klädkammare som ska fixas i ordning här framöver. Det finns redan ett Elfa-system för kläder att hänga på i garderoben idag, och det kommer få vara kvar, men sedan ska dom synliga trådbackarna bytas ut mot ett mer dolt lådsystem så man slipper se vad som ligger i lådorna. En mjuk, skimrande och grå heltäckningsmatta ska in på golvet är tanken.Garderoben i sig är inte särskilt stor, men helt okej. Den ligger i anslutning till sovrummet (perfekt), och är som ni ser på collaget L-formad.

Då vårt hus har ett valmat sadeltak betyder det också att två av sidorna i garderoben har snedtak som stjäl yta, men tror jag ska få till det okej ändå 🙂

Så här ser det ut just nu i garderoben, efterbilder får ni framöver!

.

Det kliar rejält i mina inredningsfingrar just nu. Både här och där i huset vill jag ”fixa”. Har lite av ett uppdämt behov av att fixa och dona så här mot slutet av sommaren när man knappt rört något i inredningsväg överhuvudtaget.

Ha en happy fredag!

Kram Anna

.