Tavelvägg

Tavelvägg

Tavelväggen jag gjorde i våras. Motiven överst samt ”ansiktet” är köpta från Art Limited, som tyvärr inte finns längre. Brukar få frågor om dom tavlorna. Ramar från Ikea.

Den grå väggfärgen är Alcro, Pashmina helmatt i färgnyansen ”Drivved”. Gillar den, den gör sig fin i matsalen som vetter mot norr. 

.

Hej bloggen,

Alltså detta försök med att vända tillbaka dygnet för denna familj, går väl så där kan jag meddela. Ingen är uppe för kl 09 numera, och när vi kommer i säng eller äter våra måltider ska vi inte ens tala om. Men nu har sista veckan med sommarledighet börjat, och ja nu måste vi oavsett vi vill eller inte försöka få rätsida på detta med lite bättre rutiner så vi inte blir helt chockade nästa vecka när vardagen drar igång 🙂

På tal om något helt annat. Tavelväggen i matsalen har det inte hänt mycket med sedan ni sist såg den. Bara bytt ut ett färggrant motiv i mitten mot ett mer färglöst (så typiskt mig, haha!). Men ska ”skaka” om hela tavelväggen framöver tror jag. Gillar hur den blev i formen, men ska byta plats på motiv, och greja.

Måste också beställa den där överlisten eller vad det nu kallas som ska ”toppa” panelen i matsalen. Det borde jag gjort för länge sedan, men ja det kom både en försommar och sommar i vägen, men lite ska man ju ha att pilla med när hösten kommer också 😉

Ta väl hand om denna måndag nu!

På återseende.

Kram

.