Att hänga i köket

Hej lördag

Min gängliga och gamla Mårbackapelargon som fått kämpa i motvind många gånger under sitt 2-åriga liv när jag glömt vattna. Varit så nära att dö vid x-antal tillfällen den stackaren.

Men nu har jag plötsligt fått den att blomma om.

Tjingeling,

Lördag, och första gemensamma dagen med hela familjen samlad igen efter första arbetsveckan. Vi startade dagen med storhandling på Ica hela gänget, lagom skoj lördagsnöje att börja med 😉 Men nu är kylskåpet laddat för en vecka framåt med bland annat färska grönsaker, pålägg, juicer och god middagsmat som ska tillredas till kvällens middag.

Jag trivs så bra i vårt kök med dom stora höga fönstren över köksbänken är man kan stå och kika ut i trädgården vad barnen har för sig. Trivs med valet av färg på skåpluckorna, diskhon, kaklet och valet av bänkskiva i kvarts som tål allt, helt enkelt ett perfekt kök att hänga i.

Enda jag skulle vilja byta ut någon gång är golvet, svårstädat som sjutton (målad klinker) men ja det får vi ta tag i, nån ggn i framtiden:)

.

Än så länge har spis nr 2 fungerat, första spisen la av efter 6 månader :/

Får en hel del frågor om vår kran från Tapwell och hur den är. Och ja den måste putsas i tid och otid för att hålla sig blank och fin. Så har man inte ork och lust till detta ska man välja sig en annan kran kan jag säga 🙂 Men jag hade valt samma kran igen, gillar den trots ”arbetet” med den.

Ha en kalasfin lördag, och på återseende!

Kramar Anna

.