Sensommardag i Mariefred

En solig sensommardag

En mysig gågata i lilla Mariefred och en riktig spelevink till vänster 😉

Är väldigt förtjust i såna här typer av butiker.

Helt omöjliga att gå förbi om man är jag. 

Än svårare att inte komma ut med en påse. En kruka fick denna gång hänga med mig hem. Den skymtade förresten förbi i detta inlägg häromdagen från vårt kök.

Här var en annan lite mysig inredningsbutik på en tvärgata. 

Spring i benen botas med att stanna till på en lekpark utmed promenaden.

Här får pappa Jens dock samla ihop gänget, så vi långt om länge kunde gå vidare 😉 Han ser ju inte helt glad ut här, haha!

Fick muta med ett glass-stop innan vi kunde traskade vidare mot Gripsholms slott som ni ser här i bakgrunden.

Min stora fina pojke, som alltid väljer chokladglass.

och A L L T I D kolasås på mjukglassen för denna större pojke 😉

Vackra Gripsholmslott!

Här en cool brud som trodde hon skulle få se en prinsessa på slottet.

Vackert..

Systrar ♥

Gillade verkligen detta slott, hade kunnat bo där tror jag, haha!

”Mamma titta, en mössa av blommor”  – Nej Celine de är ju en krona. ”Nej mamma, det är ingen krona det ser du väl, dom är taggiga”  – Haha! Samtal med en 3,5 -åring som vet exakt hur en prinsesskrona ska se ut, men jag orkade inte gå in på att denna variant kanske tillhörde kungen, men vi lät det vara en mössa i stället då 😉

Inte fullt lika road av ”blomstermössan”

Tjingeling,

De är tack vare några av er läsares att jag och min familj ”hamnade” i Mariefred för ett litet tag sedan. En solig sensommardag tog vi bilen dit hela familjen. Började med lunch på gästgiveriet, strosade sedan i skönt sensommarväder, stannade och åt glass och avslutade vid Gripsholmsslott. Celine var dock en aning besviken på det sistnämnda för att hon ingen prinsessa fick se på slottet ;P Mariefred var precis så där mysigt och pittoreskt som ni beskrev det när jag bad om lite tips. En riktig liten pärla bara några mil från oss. Så tusen tack för tipset. Jag ska beta av fler förslag på fina städer att besöka som ni tipsade om.

Så tacksam att jag har er, och att vi kan ha en så fin kommunikation med varandra. Jag ser sällan fula kommentarer, varken riktade mot mig, eller pajkastning er läsare emellan här inne. Ni är verkligen riktiga guldläsare,  och ni får absolut högsta betyg av mig. Så tacksam som sagt att jag har er!

Ha en kalasdag, så hörs vi igen.

Kramar Anna

.

.