Till en blivande tvååring

Docksäng/Smallstuff, Stapelbara klossar/Sebra, Sänghimmel/NG Baby, Brödrost i trä/Kids Concept, Frukostbricka i trä/Plantoys, Pussel i 3 lager/Djeco, Växasäng/Ikea, Linnesängkläder/NG Baby, Kuddar & Posters/Frank&Poppy. Bilder är lånade från Lekmer, Ikea, Fank&Poppy samt Best Kidz.

.

Godmorgon,

Om bara lite mer än två veckor har vi ett födelsedagsbarn att fira här hemma. Vår minsting blir 2 år, och här har jag gjort ett litet collage över saker som skulle passa i present till henne. Älskar ju som jag nämnt förut träleksaker, så  några sådana leksakerna är sedan tidigare redan inköpta och ligger redan inslagna och väntar på den stora dagen. Får se vad som kanske mer hamnar bland presenterna från collaget 🙂

Funderar på om vi även ska gå över från spjälsäng till en växasäng också. Men jag vet inte, rätt skönt när barnet ligger där man lägger dom om kvällarna, om ni förstår hur jag menar. Så jag velar fram och tillbaka. Hon verkar inte själv störas av sin spjälis egentligen, även om hon tycker det är väldigt mysigt att ligga i storasysters ”stora” säng.Med Maximilian så gick han från spjälsäng till växasäng redan vid 1, 5 år om jag inte minns helt fel.

Typiskt drag med första barnet, allt skulle hastas och gå så himla fort framåt 🙂 Celine däremot fick sin stora säng när vi flyttade hit till huset, för då skulle lillasyster ta över hennes spjälsäng, så det var en naturlig övergång och då var Celine 2 år och 2 månader gammal.

När i ålder skippade ni spjälsängen för era barn?

.

Blivande 2-åringen i full färd med att leka i trädgården i helgen som gick.

Fullkoncentration med sand från sandlådan som hon släpat till bordet för att ”laga mat” som hon själv sa när jag frågade vad hon gjorde ♥ 🙂

.

Bilderna på Julie är tagna i helgen som gick. Tänk vilket fantastiskt sommarväder vi har fortfarande. Alla tre barnen sprang runt sommarklädda och barfota hela helgen, och dom var helt svarta om fötterna om kvällarna när det var dags för ett bad. Älskar´t, så fria och så skönt att än så länge ha sluppit att palta på dom en massa kläder p g a av kyla. Den kommer ju tids nog ändå.

Idag ska jag göra mitt första stylingjobb för Mäklarringen här i stan, tjoho så spännande. Jag har allt lite fjärilar i magen!

Ha en bra dag, själv tänkte jag köra så det ryker.

På återseende!

Kramar

.