Kalendern fylls på

Kalendern fylls på

I december ses vi igen förtjusande Paris!

Hotell ”La Maison Champs Elysées” är bokat.

Ett designhotell signerat modeskaparen Martin Margiela, mitt i smeten av Paris fina gator.

Ser ju onekligen lovande ut!

.

Godmorgon,

Jag och maken bokade förra veckan en weekendresa till Paris i början av december. Ska bli såååå mysigt att åka iväg bara vi två för en gång skull. Så mitt i julruschen ska jag tillsammans med min man strosa runt i den franska huvudstaden en helg. Fika, shoppa, äta goda middagar och dricka goda viner tillsammans. Ska bli så mysigt som sagt!

Nu har jag varit i Paris många gånger, och har väl sett det mesta turistiga, men har ni tips på butiker, restauranger och platser att besöka så får ni hemskt gärna tipsa mig 🙂

.

Känns så bra att kalendern så sakteliga börjar fyllas på med inte bara jobbrelaterade uppdrag iför hösten, utan även lite kul fritidsaktiviteter. Vi planerar även att ta med oss barnen och åka till Göteborg och höstmysa framöver. Tror vi, likt förra hösten ska försöka tajma det med att Halloween på Liseberg har öppet. Det var en hit förra året och barnen yckte det var läskigt, men skoj, så ska se om jag hittar nåt bra hotell i Götet en helg att boka också, tips mottages gärna på det också.

Ha en kanondag, på återseende!

Kramar

.