Antiklimax

Antiklimax

Gårdagen i fin höstskrud, och 3 av mina 4 ♥

  Och så lite Pokémon-jakt 😉

Vackra Wiiksslott

Både jacka och jeans är från The flagship Company (gamla) Tror inte ens märket finns idag, synd för dom hade himla fina barnkläder.  

Liten Celine som besviket kunde konstatera att slottsdörren var låst.

Vätskepaus ♥

.

Hej söndag,

Den känslan när man åkt peppade på skördemarknad hela familjen, men tycker det är väldigt glest med folk på parkeringen när man kommer fram, och då inser man att vi åkt fel datum = A N T I K L I M A X !

Ja så blev det alltså med vår tilltänkta skördefest igår, haha! Men det var så himla fint väder, så vi strosade runt vid Wiiksslott som ligger mellan Enköping och Uppsala vid Mälaren, och njöt för fullt av frisk höstluft, så gick ingen nöd på oss ändå.

Maximilian och Celine passade dessutom på och  jagade pokémon vid slottet, men Celine blev än en gång besviken att vi inte kom in i slottet (ni kanske minns inlägget när vi var vi Gripsholmslott tidigare i år) stackars liten. Så slottsintresserad 🙂 Hon har nog varit en hovdam i ett tidigare liv, eller så är det min farmor som går igen i Celine för hon var också oerhört intresserad av dom kungliga som hon alltid sa 😉

Hoppas ni haft en fin helg hittills.

Kramar Anna

,