ANNONS

Godmorgon, jag är tillbaka!

/

Godmorgon, jag är tillbaka!

img_0031

Godmorgon!

img_0030

Bild tagen i vår trappa upp mot allrummets soffdel där vi hänger framför tv:n emellanåt. Balkongen är bakom ryggarna.

img_0032

En vacker spegel från Olsson & Jensen/Modesto fick jag upp igår. Länge letat efter en variant med ”rätt” mått och nu så är den på plats. 

img_0036

Såååå vacker tycker jag med blomdekoration upptill.

Hej på er,

Någon som saknat mig? Inte tänker några av er kanske, haha! Men det var tyvärr ett helt ofrivilligt blogguppehåll igår. Min dator är tyvärr helt full av virus 🙁 Och igår fick jag inte ordning på någonting, jag kunde inte använda den alls. Så galet irriterande. Körde virusskanning och försökte själv avinstallera diverse program, och nej jag vet knappt vad jag gör, men envis är jag och idag är den bättre, men inte bra… Måste lämna in den och få professionell hjälp, men datorn är ju mitt arbetsredskap så jag drar mig för det, kan knappt vara utan den, så det blir ett moment 22. Så jag säger till dig som uppfann datavirus – Shame on you!

Nu ska jag jobba på här, mejl att beta av och projekt som ska lämnas in. Bäst att passa på så länge det fungerar någotsånär..

Ha en fin dag, och på återseende!

Kramar Anna

.

13
44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00