En ny vecka

En ny vecka

Fått dille på urnor, vaser och liknande i mörkare färger.

Här senast en svart skönhet i lera från Nittsjö Keramik.

Den lilla rosa även den i lera är en gammal goding från House Doctor.  

Och så ett litet enkelt hösttecken direkt från vår ek på tomten som denna höst fullkomligt dinglar av ekollon, kan inte minnas att det var ett enda förra hösten…

.

Tjingeling måndag,

Hur har er helg varit? Min har varit väldans bra med facit i hand. Fredagen hängde jag med barnen, och sedan ut på kvällen med ett gäng vänner. Lördagen häng med familjen, och vi hade en riktigt slappdag. Och igår söndag, röjde jag ut hela min garderob, samt kontoret inför målning denna vecka, allt medan maken var ute i friska luften med barnen. Så om lördagen gick i lugnets tecken, så var gårdagen den totala motsatsen och jag fick gjort massor, sååå nöjd med mig själv!Denna kommande vecka är fullbokad med jobb, och först nu jag börjat fatta hur mycket mer arbete det är när man är egen än man tror. Jag har dessutom fått världens roligaste projekt att bita i. Nämligen att inreda en 200 kvm stor lokal som ska bli kontor.

Fattar ni vilket stort jobb det är, men samtidigt så galet skoj. Har hundra och en idéer, och jag lär säkert återkomma om det projektet längre fram.

Nu dags att sätta på sig ansiktet, väcka barnen, göra frukost, för att sedan bege oss mot förskola/skola och jag hem till datorn. På fredag fyller ju dessutom Julie 2 år så måste fixa några sista presenter till henne under denna vecka.

Ha nu en kanonstart på veckan, så hörs vi snart igen!

Kramar Anna

.