Frossa i tv-serier

Frossa i tv-serier

Det här med att följa serier på tv är inte riktigt min grej, men sedan vi har skaffat Netflix, HBO och Via Play lite varvat sedan några år tillbaka, så är det en helt annan grej när man själv kan välja vilken tid på dygnet man vill se programmen. Dessutom alldeles perfekt att man kan mata på med flera avsnitt på raken om man så behagar, istället för att vara tvingad att se ett avsnitt i veckan.

Vem orkar vänta när det är som mest spännande om man inte behöver känner ju jag lite sådär otålig som jag är 😉

.

.

Just nu plöjer jag en spansk serie som heter ”Velvet”, som utspelar sig i 1950-talets Spanien. Man får följa arvtagaren till ett modehus som faller pladask för en vacker sömmerska som är anställd på företaget, och såklart så protesterar den ”fina” modefamiljen mot att han träffar den enkla flickan av folket. Kärlek, intriger, vackra miljöer och fantastiska kläder, det funkar tycker jag 🙂

Före ”Velvet” plöjde jag x-antal serier. Några av favoriterna är; ”House of Cards”, ”Homeland”, ”Sons of Anarchy”, ”The affair” och kan rekommendera dom alla. Sedan hederliga gamla ”Sex and the city” som jag sett huuuuur många gånger som helst, men som för mig alltid är lika underhållande fast jag nästan kan alla repliker vid detta laget – haha!

Snart kommer Sara Jessica Parker med en ny serie som heter ”Divorce” på HBO, den sägs dock vara rena motsatsen till hennes förra rollfigur Carrie Bradshaw och resten av gänget i S A T C, men jag gillar Parker så ska absolut kolla när serien släpps nån gång här fram i mitten av oktober.

Följer ni någon bra serie som ni kanske vill tipsa mig om, som jag kan börja titta på när jag är klar med dom vackra spanjorerna 😉

Kramar Anna