Mitt senaste uppdrag

Mitt senaste uppdrag

.

Godmorgon,Måndag! Ny vecka, nya möjligheter och jag känner mig peppad till tusen! Mitt senaste stylinguppdrag för Mäklarringen här i stan ligger just nu ute till försäljning och bilderna blev så himla bra. Tagna av Maria Björnsdotter Mcvarnock. Av respekt till säljaren så kan jag inte visa upp före bilderna, men det är en stor förändringar gjord, men med ändå relativt enkla medel.

Och det är så det är med inredning tycker jag, det behöver inte alls vara en massa dyra saker för att det ska vara ett fint och hemtrevligt hem. Jag ser ganska ofta hem som är fyllda med dom ”rätta” prylarna, men som ändå känns rätt platta, och intetsägande. Sedan så ligger precis allting i betraktarens ögon såklart. Det jag tycker är fint, ratar någon annan. Inget är rätt eller fel, och allt handlar om tycke och smak. Det jag menar är att bara för att man köper ett gäng dyra saker från ”fina” märken, så blir det absolut inte per automatik ett finare och mer spännande hem.

Själv tycker jag det är lite av en sport att blanda billigt, med dyrt och gammalt och nytt 🙂

.

.Om ni har något rum i ert hem ni känner att ni inte får till, och kanske vill ha hjälp med det, så får ni gärna mejla mig. Tänkt att jag så sakteliga ska börja jobba även med nätbaserade inredningsuppdrag om intresset nu skulle finnas. Mejla i så fall till starwoman.blogg@live.se

Nu kickar vi igång denna vecka, eller vad säger ni 🙂

På återseende!

Kram

.