Hjälp mot torra händer

.

.

Godmorgon,

Mina händer blir  a l l t i d  torra på vinterhalvåret, precis som många andras. Så fort det slår om till kyla, så kommer det fnasiga, torra och ibland nästan den lite kliande känslan på händerna som ett brev på posten.

.Jag har i samarbete med rodukterna som även rekommenderas för torr och känslig hud av hudläkare och barnläkare över hela världen.

.

Cetaphils produkter säljs hos de olika apoteken.

.

.

För att det ska bli så bra utvärdering som möjligt vill jag använda handkrämerna ett litet tag till. Så länge ska ni här få några bra tips för sköna och mjuka händer som möjligt i höst och vinter.

.

5 tips för sköna vinterhänder

.

1. Sätt på dig varma vantar som skyddar händerna mot kyla.

2. Använd diskhandskar när du diskar, och undvik alltför varmt vatten.

3. Smörj in dig med Cetaphil PROTECT flera gånger om dagen. Cetaphil PROTECT är en unik dagkräm för händerna, som bildar en osynlig, skyddande barriär, men utan att göra huden kladdig eller hal.

4. Smörj in dig rikligt och låt Cetaphil REPAIR verka under natten. Cetaphil REPAIR mjukgör och återuppbygger handhudens naturliga skyddsbarriär, som kan skadas vid regelbunden handtvätt och kontakt med vatten.

5. Skrubba bort torra hudceller en gång i veckan så får krämerna en bättre effekt när du smörjer in dig. Observera dock att har man väldigt torra händer och problem med dem, ska man vara försiktig vad gäller skrubbning.

.

_______________________

.

Ha en bra dag, och på återseende!

Kramar Anna

.