Höstblommor

Höstblommor

.

Fixat lite höstkänsla med ljung, silvernjurvinda och silverek i krukorna vid entrén. Gjorde en nästan identisk höstplantering i fjol så det fick bli en repris, då jag gillar kombinationen av ljungfärgat, vitt och silver.

Krukorna i betong fyndade vi på Blomsterlandet för något år sen, och jag är så nöjd med dom. Och den nya markstenen i tegelsättning som skymtar fram på några av bilderna som svärfar fixade åt oss i somras vid entrén blev bara så himla bra, så nöjd, så nöjd!

.

Ja det är hög tid att börja förbereda för kallare tider. I helgen som gick tog vi in utemöblerna, och nu ska jag bara få tummarna ur, och få ner alla tulpanlökar i jorden. Första året jag ger mig på detta, men jag tittade avundsjukt på grannens blomsterland tidigt i våras och tänkte att till hösten ska jag också sätta ett gäng lökar så vi har minst lika fint nästa år.

Valde mörka höga tulpanerna tillsammans med en ljus vacker pionvariant. Blir nog fint där fram i vår får vi hoppas, om jag nu lyckas få ner dom i jorden innan tjälen kommer, haha! Lökarna har nämligen legat i hallen i veckor nu men inget har hänt än 😉

Ha en bra eftermiddag och kväll, på återseende som vanligt.

Kramar Anna