Make you shine

.

När jag fick frågan om jag var intresserad av ett nytt samarbete med Triumph och deras Magic Boost jublade jag. Skönare hantverk får man leta efter, och jag har nästintill bott i min bh från förra samarbetet.

Då valde jag bh-modellen Shape up, men hade nu möjligheten att köra på någon av dom andra två varianterna ur Magic Boost-serien; Lift up eller push up. Men kände att man aldrig ska byta ett redan vinnande koncept, så det fick bli samma modell, och samma storlek som sist, men i nya superdupersnygga kulören Mudgrey. Man kan inte annat än känna sig riktigt snygg i den 🙂 Serien finns även i svart.

.

.

.

Magic Boost serien med sin soft touch wire inuti behån istället för vanlig hård metallbygel är verkligen hela grejen med dessa bh:ar. Sååå sköna och följsamma utan att man förlorar det där stödet. Extra plus med Shape up varianten tycker jag är att man kan fästa ihop axelbanden i en hakknäppning bak, så passar bh:n under alla outfits, plus att den då ger ännu mera stöd om man så önskar.

Kan verkligen rekommendera Magic Boost till er som är ute efter en skön, och välfungerande bh som ger rejält med stöd, och dessutom är snygg 🙂

____________________________

Ha en fin dag, på återseende!

Kramar