Redo för vinter!

Redo för vinter!

.

Hej på er,Det här med vinterplagg till barnen har jag fått några mejl från er läsare om den senaste tiden. Och i år satsar vi alltså på ett tvådelat set till Maximilian, precis som i fjol. Det är väl en smaksak det där med overall eller tvådelat, men jag tycker att det funkar toppen med jacka och byxa till lite större barn, och overall till mindre. Vi kör även tvådelat till Celine i år, men vi har även en ärvd overall som hon ska ha. Till dom snygga jackorna hör ett par svarta täckbyxor med justerbara hängslen, snölås, och extra förstärkning på knä. Kläderna har tejpade sömmar, samt är vatten- & vindtäta.

Till Julie fick det bli overall, en grå snygg leo-variant. Den är vindtät och vattentät med snölås och förstärkt på knän och rumpa. Jättefin, och extra plus för resår i midjan, och den mysiga huvan med fuskpäls.

.

.

Även beställt ett gäng vintermössor, varsin fuskpolo, samt varmfodrade regnvantar så dom kan leka i slaskig snö utan att bli blöta och kalla om händerna. Barnen är helt enkelt redo för vintern 2016/2017.

.Alla plagg kommer från märket Kuling och finns just nu till jättebra pris hos Lekmer Så ett tips till er som letar vinterkläder till era barn, löp och köp, underbara färger och rejäl kvalité!

.

Vet ni jag ligger redan nerbäddad i sängen, inte mått hundra nu på eftermiddagen/kvällen. Fryser och har ont i kroppen, vill inte bli sjuk :/ Ibland kan det dock räcka för mig med att sova en natt när jag mår så här småkonstigt så mår jag bra igen på morgonen. Hoppas det är en sån gång…

Ha en mysig måndagskväll!

Kram Anna

.